PROJEKTIRANJE i ODRŽAVANJE INFORMATIČKIH SUSTAVA

Kis net j.d.o.o. nudi usluge održavanja računala, servera i računalnih mreža organizacijama koje nemaju potrebu ili mogućnost zapošljavanja zaposlenika za obavljanje tog posla, ili su im potrebne specifične usluge, odnosno dodatni ljudski resursi.

Naši administratori i serviseri imaju višegodišnje iskustvo u planiranju, postavljanju i održavanju velikih i malih računalnih sustava. Održavamo i postavljamo sve segmente računalnih sustava, stolna i prijenosna računala, računalne mreže, pisače, servere, kao i povezivanje udaljenih lokacija i sistema video nadzora.

Nudimo usluge planiranja i savjetovanja pri nabavi i proširenju ili unapređenju računalnih sustava. Možete nam se obratiti za kompletnu uslugu od konzultantskih usluga, planiranja i nabave do održavanja, unaprijeđenja i optimizacije sustava.

Nemate li potrebu ili mogućnost zapošljavanja djelatnika za održavanje računala i računalnih mreža, ili su vam potrebne specifične usluge, povjerite posao nama.

Održavamo i postavljamo sve segmente računalnih sustava, stolna i prijenosna računala, računalne mreže, pisače, kao i povezivanje udaljenih lokacija. Nudimo usluge planiranja i savjetovanja pri nabavi i proširenju ili unapređenju računalnih sustava.

SERVIS RAČUNALA

Danas su računala postala bitan dio naše svakodnevice, a njihov djelomičan rad ili kvar mogu nas dovesti u neugodnu poziciju i izazvati popriličan stres. Već ste zaboravili kako radi ispravno računalo. Naš servis uštedjet će vam i vrijeme i novac. Obavit ćemo za vas brzu dijagnostiku, zamjeniti neispravne komponente, očistiti viruse i prašinu, te sve skupa optimizirati i ubrzati. Vaše starije računalo može raditi isto kao kad je bilo novo.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti nam računalo na servis, nudimo uslugu preuzimanja, a nakon servisa, vraćanje, i spajanja računala u Vašem domu.

Ukoliko se prilikom dijagnosticiranja problema ustanovi kvar na računalu, preuzeti ćemo računalo na servis i u najkraćem mogućem roku dostaviti Vam ga natrag na Vašu adresu. Kod manjih kvarova moguće je izvršiti popravak i kod Vas.

Kod nas možete izvršiti i nadogradnju računala uz naše besplatne savjete oko izbora komponenti za nadogradnju.

Isto tako za Vas sastavljamo nova računala iz biranih komponenti koje će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe uz što manje izdatke za opremu. Zašto kupovati računalo od 5000 kn ako Vaše potrebe zadovoljava i ono sa dvostruko nižom cijenom. Sastavljamo računala u dogovoru s Vama i u skladu sa Vašim potrebama. Za takva računala vrijedi garancija po komponentama koja iznosi i do 5 godina.